Nyitólap Szolgáltatásunk Jótanácsok Áraink Kiszállási körzet Elérhetőség
Mosógép Mosogatógép Villanytűzhely Hűtő gép Bojler Egyéb kisgépek  
 

Hívjon!
06-30-861-45-57

mosogatógép javítás
villanytűzhely szerelés
hűtő gép javítás
mosógép szerelés
villany bojler javítás

Márkák:

Energomat, Electrolux, Ariston, Whirlpool, Zanussi, Energolux, Minimat, Siemens, Indesit, Midimat, Fagor, Ignis, AEG, Daewoo, Privileg, Ardo, Ariston, Bosch, Iberna, Privileg, Samsung, Miele, LG, Beko, Bauknecht, Weltec, NDK, Delton, Polar, Candy, Hajdu, stb.

 
Kérjük, hívása előtt tekintse meg kiszállási körzetünket! >>>
 
 

Mosogatógép

A mosogatógép története:

A háztartásban felmerülő mosogatási feladatokat csak fáradságos munkával tudták elvégezni a háziasszonyok. A mosogatás mosogatógép hiányában ugyancsak időigényes, és fárasztó volt. A komoly tisztítószerek nem álltak rendelkezésre, ezért csak egy ronggyal, homokkal, és fahamuból forrázott lúggal végezték el a mosogatást. Érdekes módon egy nemesi családból származó arisztokrata hölgy gondolataiban merült fel először a mosogatógép ötlete. Ő ugyan sosem mosogatott, ugyanis az a személyzet dolga volt, de mégis érdekelte a téma.

Az első mosogatógépet 1893-ban mutatták be a chicagoi világkiállításon, ami az akkori ipari forradalom egyik jelentős találmánya volt. Az elmúlt évtizedek alatt igazi siker termékké vált a szerkezet. Ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók. Két lényeges szempont alapján lehet megkülönböztetni őket. Kisebb háztartásokba max. 3-4 főig a 9 teríték befogadására képes mosogatógép lehet ideális társ. Ennek a beépítési mérete is kedvezőbb, kisebb helyet foglal 45cm széles. Nagyobb háztartásokba a 12 terítékes 60cm széles az ideális választás. Ezen felül rengeteg extra tulajdonsággal felvértezett készülékek kaphatók. Minél több extra szolgáltatás van, annál vaskosabb az árcédula. Saját tapasztalat alapján kijelenthetem, h az olcsóbb gép sem mosogat csúnyán. Tehát egy drágább gép nem a mosogatás minőségén lendít. Általában a plusz programokat, és kényelmi funkciókat fizettetik meg velünk. Ilyenek például az időzítő, vagy a kijelző, esetleg az alacsonyabb zajszint, vagy az extra dizájn.

mosogatógép szerviz

Érdemes vásárlás előtt mérlegelni, h valóban fontosak-e nekünk ez a plusz tulajdonságok. Az energiaosztályok külön fejezett lenne, de elégedjünk meg annyival, h a mai modern mosogatógépek közt, igen csekély a fogyasztási különbség. Attól függetlenül ha a papír esetleg többet mutatna. Sikeres választás után nagy terhet fog levenni a vállunkról, és hamar a háziasszony kedvencévé fog válni a készülék. Személy szerint nem tanácsolom az all in, (minden az egyben) tabletták használatát. Viszont érdemes a külön só, tabletta, és öblítő használata.

A magyarázat roppant egyszerű, ezeket a nélkülözhetetlen vegyszereket saját maga adagolja a gép. Mégpedig pontosan akkor amikor a programnak szűksége van rá. Itthoni használatra az Yplon nevű só, és a Calgon pro classic tabletta vált be. Öblítőből szinte mindegy mit veszünk le a polcról. Nem tanácsos háztartási sót használni. Egyrészt csúnya lesz az összes edény, másrészt tönkreteszi a só tartály mellett lévő gyantát, ami a vízlágyításért felelős. Sajnos többször összeakadtam ezzel a problémával, sokszor a szomszéd tanácsolta magyarázattal karöltve. Tehát senki ne próbálja meg, mert sokba kerül a mosogatógép javítás, szerelés.

Bármilyen kérdése merülne fel, vagy csak vásárlási tanácsokat szeretne kérni, hívja cégünket bizalommal.

Tel: 06308614557
 
  Dunamenti Gyorsszerviz - Mobil:06-30-861-45-57
Hűtőgép javítás - Mosógép javítás - Mosogatógép javítás - Villanytűzhely javítás - Takarítógép javítás - Mikrójavítás - Bojler javítás - Villanykályha javítás - Porszivó javítás - Centrifuga javítás - Elektromos fűnyíró javítás - Hűtőgép szerelő - Mosógép szerelő - Mosogatógép szerelő - Villanytűzhely szerelő - Takarítógép szerelő Bojler szerelő - Villanykályha szerelő - Porszivó szerelő - Centrifuga szerelő - Elektromos fűnyíró szerelő

Hűtőgép-Wikipedia | Háztartásigép.lap.hu | Mosogató.lap.hu | Mosogatógép használata
eXTReMe Tracker